13. elokuuta 2012

Tomaattikeitto & välimerellinen juusto-basilikamuru

Sitten kun syksy alkaa ottaa elokuisista illoista niskalenkkiä, niin omassa keittiössäni valmistuu ainakin lämmittävää tomaattikeittoa, johon juustoinen basilikamuru tuo oman säväyksensä. Reseptissä on käytetty Arla Apetina palan välimerellistä juustoa, joka on vähemmän suolaista kuin tavallinen fetajuusto. :)

Tarvitset:
500 g chili-tomaattimurskaa
500 g paseerattuja tomaatteja
150 g kirsikkatomaatteja
1 tl savupaprikajauhetta
200 g Arla Apetina pala välimerellistä juustoa
tuoretta basilikaa

Kaada tomaattimurska ja paseeratut tomaatit isoon kattilaan hellalle kuumenemaan. Pilko keiton joukkoon kirsikkatomaatit ja mausta savupaprikajauheella. Keiton lämmitessä pilko juusto murumaiseksi ja pilko sen joukkoon myös basilikanlehdet. Tarjoa kuuma keitto juusto-basilikamurun ja leivän kanssa.

Arla Ingmanin tuote on saatu blogin kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti