23. helmikuuta 2016

Pikkuisen kipristyttää | Appelsiini-punajuurimehu

Jos muotibloggaajien poikaystävät joutuvat säännöllisesti valokuvaushommiin, niin ruokabloggaajien poikaystävien pitää aina välillä jeesiä ja toimia käsimallina. :-)
EDIT!: Jaoin mehustelukokemuksia ystävättäreni kanssa ja hän totesi tähän postaukseen viitaten, että olen tainnut käyttää veriappelsiinien sijaan verigreippejä. Hänkin on mehustelu-uransa alussa tehnyt saman kämmin, joten karvaalle maulle löytyi nyt selitys! :-)

Joskus sitä ajatteli kiprakoista mehuista tai epäilyttävän värisistä smoothieista, että niiden täytyy olla mahdottoman terveellisiä, kun ne maistuvat niin kamalan pahoilta.

Onneksi homma ei suinkaan mene näin - vaikkakin pieni kipristely ja irvistely on välillä ihan paikallaan vaikka sitrushedelmiä syötäessä.

Eräänä aamuna tosin tulin laittaneeksi mehulinkoon yhden veriappelsiinin liikaa, minkä johdosta mehuni maistui pikkaisen liian karvaalta. Tästä oppineena seuraavaan satsiin lähti enemmän perinteisiä ja makeampia appelsiineja.

Punajuuresta en raaskinut luopua, sillä jo yksi tai kaksikin pientä punajuurta tuo mehulle uskomattoman upean värin!

Linkobuumi jyllää - mikä on oma mehusuosikkisi?

Tarvitset:
4 appelsiinia
2 veriappelsiinia
2 porkkanaa
1-2 pientä punajuurta

Kuori appelsiinit, porkkanat ja punajuuret ja pilko ne karkeasti. Surauta mehulingolla mehuksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti